Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patrick Kicken blijft ochtendshow presenteren

Medianieuws

Patrick Kicken heeft donderdag toch bijgetekend voor zijn ochtendshow bij Radio Veronica. Kicken zegt dat hij dit doet vanwege de positieve reacties van luisteraars. Ook de ontwikkeling van de luistercijfers is voor de deejay een rede om door te gaan met de ochtendshow. De show krijgt ook een originele nieuwe programmanaam "Patrick Kicken".

Sinds februari 2011 zit Patrick Kicken na het onverwachte vertrek van Robert Jensen elke werkdag in de ochtend. Omdat de luistercijfers bleven dalen toen Jensen nog bij Radio Veronica te horen was wilde Patrick Kicken het ook nog even aanzien. Maar sinds het vertrek van Jensen stijgen de luistercijfers weer in de ochtend.

Opvallend
De beslissing van de 36-jarige deejay mag zeer opvallend genoemd worden, want hij werkt al sinds 2004 bij de radiozender en had al eerder het ochtendprogramma op Veronica, maar destijds liet de deejay na twee jaar weten al te willen stoppen omdat hij het niet meer trok om elke ochtend een radioprogramma live te presenteren van 06.00 tot 09.00 uur.

Zorgenkindje
De ochtendshow op Radio Veronica is al sinds de start in 2003 een beetje een zorgenkindje. De afgelopen acht jaar heeft het landelijke radiostation al verschillende ochtendshows versleten. Radio.NL heeft onlangs nog een klein overzicht gepubliceerd van alle deejays.

Kicken gaat door
"Het is geweldig om te zien hoe enthousiast de Radio Veronica luisteraars zijn na het terugkeren van mijn ochtendshow op de zender. Het is zo goed bevallen dat ik lekker door wil gaan! Na deze eerste maanden wordt het programma alleen maar leuker. Er komen veel mooie dingen aan, zoals veel locatie-uitzendingen. Ik heb dan ook ontzettend veel vertrouwen in de toekomst van het programma”.

Het radioprogramma "Patrick Kicken" is iedere ochtend tussen 06.00 en 09.00 uur op Radio Veronica te horen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen