Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Haarsma benoemd tot hoofdredacteur bij RTV Rijnmond

Medianieuws

Ib Haarsma is per 1 september de nieuwe hoofdredacteur van RTV Rijnmond. De 42-jarige Haarsma volgt Johan de Koster op, die later dit jaar met pensioen gaat. Haarsma is momenteel eindredacteur Radio en Televisie bij Omroep WNL. Daarvoor was hij onder meer eindredacteur bij RTL en SBS6, en verslaggever bij RTV Noord-Holland.

Haarsma benoemd tot hoofdredacteur bij RTV Rijnmond Bert Klaver (Algemeen Directeur van RTV Rijnmond): "Ik ben blij met de komst van Ib die een uitgesproken gevoel heeft voor toekomstige ontwikkelingen in de media.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat deze gedreven allround mediaman de redactie van RTV Rijnmond een volgend tijdperk zal inleiden.”.

Ib Haarsma over zijn volgende stap: “RTV Rijnmond zit momenteel in een transformatie waarbij we met onze Online-, Radio- en TV- programmering dichter bij de consument willen gaan staan.

Ik heb erg veel zin in deze uitdagende functie bij RTV Rijnmond en draag er graag aan bij om de regionale journalistiek op een hoger plan te krijgen”. [Radio.NL]

Links de nieuwe hoofdredacteur Ib Haarsma en rechts algemeen directeur Bert Klaver.
Foto: RTV Rijnmond

Gerelateerde Artikelen