Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hele EK vrouwenvoetbal vanaf zondag live bij Eurosport

Medianieuws

Nederland is voor het eerst gastheer van het EK voetbal voor vrouwen. Dit jaar doen zestien landen mee aan het Europees kampioenschap. Eurosport zendt alle 31 wedstrijden, inclusief de duels van de Oranjeleeuwinnen, live uit via Eurosport 1.

Hele EK vrouwenvoetbal vanaf zondag live bij Eurosport Niet eerder waren alle duels van een Europese eindronde vrouwenvoetbal in Nederland rechtstreeks via de televisie te volgen.

Bovendien worden de wedstrijden - Eurosport is door de UEFA gevraagd als host-broadcaster van het toernooi - met een recordaantal camera’s in beeld gebracht. In de eerste fase van het toernooi worden de verrichtingen in de zeven verschillende stadions door twaalf camera’s gevolgd, vanaf de halve finales staan er zelfs veertien opgesteld.

Zondag openingswedstrijd
De openingswedstrijd van het Women's Euro tussen Nederland en Noorwegen is zondag (16 juli) om 18.00 uur in Utrecht. De finale wordt zondag 6 augustus in Enschede gespeeld. De speelsteden van het EK zijn Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Duitsland is titelhouder, terwijl de vrouwen van Oostenrijk, België, Schotland en Zwitserland hun debuut maken op een eindtoernooi.

Namens Eurosport doen de vaste voetbalcommentatoren Herman Hobert, Ragnar Niemeijer, Robbert Reijmerink en Carlo Wilmots afwisselend verslag bij de beelden. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen