Kies je favoriete radiostation

Dossiers

TV Oost trakteert de kijkers na kwart eeuw in Haaksbergen

Medianieuws

TV Oost startte op vrijdag 4 september 1992 als eerste regionale zender in Nederland met televisie-uitzendingen. Nu, 25 jaar later, zendt de omroep 7 dagen per week nieuws, sport en informatieve programma's uit. Een kwart eeuw oud en dat moet worden gevierd volgens de omroep.

TV Oost trakteert de kijkers na kwart eeuw in Haaksbergen Daarom trakteert RTV Oost de kijkers op vijf muzikale feesten op zondagen in mei, juni en september. Het eerste (gratis) muzikale feest vindt komende zondag plaats in Haaksbergen.

De feestzondag begint ’s morgens om 11.00 uur live op TV Oost met een uur lang 'Frühshoppen in…'. Bert Eeftink en Dorothy Oosting praten dan met bijzondere gasten en inwoners van Haaksbergen.

Pleinfeest
In de namiddag volgt vanaf 16.00 uur op dezelfde locatie een muzikaal pleinfeest met diverse artiesten zoals: Bouke, Dries Roelvink, Johnny Bolk, New Timeless, Elz Bakker, Marga Bult en Ronnie Ruysdael. De presentatie is in handen van Marcel Spijkerman.

Ook lokaal talent en de streektaal wordt hierbij niet vergeten. Het pleinfeest wordt in twee delen uitgezonden op TV Oost.

Deel 1 tussen 20.00 en 21.00 uur ’s avonds en deel 2 een week later op hetzelfde tijdstip. De uitzendingen worden later op de avond herhaald tussen 23.00 en 00.00 uur.

Jubileumtour
Na Haaksbergen volgen nog Steenwijk op 28 mei, Bathmen op 11 juni, Tubbergen op 10 september en Ommen op 24 september. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen