Kies je favoriete radiostation

Dossiers

3FM krijgt nieuwe zendermanager, Basyl de Groot stopt

Medianieuws

Basyl de Groot is sinds juni 2016 zendermanager van 3FM. Toch gaat hij nu al weer stoppen. Volgens 3FM gaat hij nu andere werkzaamheden bij de publieke zender verrichten. Wat dat precies inhoud is niet verteld. Zijn werkzaamheden worden nu weer tijdelijk overgenomen door directeur NPO Radio Jurre Bosman.

3FM krijgt nieuwe zendermanager, Basyl de Groot stopt Basyl de Groot: "Ik ben trots op het nieuwe 3FM dat ik met het team heb neergezet. Met een jonge en getalenteerde club staat er nu een basis waarop doorgebouwd kan worden.

Ik kijk er nu naar uit om me weer te kunnen toeleggen op mijn grote passie: muziek. Ik geloof dat ik zo, zoals in mijn hele carrière bij de NPO, de grootste bijdrage kan leveren aan de zender.”

3FM heeft momenteel een marktaandeel van 4,8 procent.

Directeur NPO Radio Jurre Bosman: ”3FM heeft onder Basyl een gedurfd en uniek eigen geluid gekregen. De komende periode wil ik ervoor zorgen dat 3FM zich verder ontwikkelt tot platform waar liefde voor muziek voorop staat, waar talent volop de ruimte krijgt en waar we belangrijke maatschappelijke onderwerpen aansnijden.

Luisteraars die van muziek houden en een brede interesse hebben worden optimaal bediend bij NPO 3FM." [Radio.NL]

Foto's: archief Radio.NL

Gerelateerde Artikelen