Kies je favoriete radiostation

Dossiers

OG3NE naar het Songfestival in Kiev

Medianieuws

De drie zangeressen van OG3NE zijn in Kiev om deel te nemen aan de 62e editie van het Eurovisie Songfestival. De komende dagen kan de kijker niet om de drie zussen heen. Verschillende programma’s bij AvroTros staan in het teken van de drie zussen, waar de ogen van heel Nederland op gericht zijn.

OG3NE op weg naar het Songfestival, 20.30 uur, NPO 3
In de documentaire 'OG3NE op weg naar het Songfestival' volgt Jan Smit de zussen tijdens hun voorbereiding op het Eurovisie Songfestival. Van het moment dat de dames bekendmaken dat zij Nederland vertegenwoordigen tot het moment dat zij vertrekken naar Kiev.

Het beste van het Songfestival, 21.50 uur, NPO 3
Het Eurovisie Songfestival heeft een geweldig archief van deelnemers met onvergetelijke nummers. Wie kent Waterloo van ABBA, Ding-a-dong van Teach-In of Eurphoria van Loreen niet? Woensdagavond (3 mei) gaat de omroep tijdens 'Het beste van het Songfestival' in vogelvlucht door een groot aantal fragmenten en kijken we terug met o.a. Sanne Wallis de Vries, Thomas Cammaert, Koos van Plateringen, Romy Monteiro, Carolina Dijkhuizen, Ferri Somogyi, Barry Paf, Janice en Andy Wijnen, Tommie Christiaan, Michelle Splietelhof, Sandra Reemer en Sieneke.

Zaterdag 6 mei: Dit is OG3NE, 22.40 uur, NPO 1
Registratie van het concert 'Three Times A Lady' van OG3NE waarmee de zussen het afgelopen jaar door Nederland zijn gereisd van zaal na zaal.

Zondag 7 mei:: TV Show, 22.00 uur, NPO 1
Ivo Niehe ontmoet OG3NE in de 'TV Show' in hun eigen huis en heeft een openhartig gesprek met de dames over hun carrière, hun familie en de ziekte van hun moeder. Daarnaast spreekt hij Rick en Isolde Vol, de ouders van Amy, Lisa en Shelley, over hun dochters en de familieband die zij met elkaar hebben.

Foto's: William Rutten / AvroTros

Dinsdag 9 mei: Op weg naar het Songfestival, 20.30 uur, NPO 1
In 'Op weg naar het Songfestival' blikken bekende Nederlanders vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag te bemachtigen? We beschouwen voor samen met o.a. Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, Romy en Antje Monterio, Anita Meijer. Albert Verlinde, Mattie en Wietze, Jan Keizer, Anny Schilder en Sander Lantinga.

Eurovisie Songfestival – 1e halve finale, 21.00 uur, NPO 1
Vanuit the International Exhibition Centre in Kiev, Oekraïne de registratie van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk and Timur Miroshnychenko nemen de presentatie voor hun rekening. Jan Smit en Cornald Maas verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker.

Donderdag 11 mei: Op weg naar het Songfestival, 20.30 uur, NPO 1
In 'Op weg naar het Songfestival' is de voorbeschouwing te zien op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Ons land wordt in Kiev vertegenwoordigd door OG3NE met het nummer Lights And Shadows. Wat vinden onze experts van het nummer en hoe zien zij de concurrentie? We beschouwen voor samen met o.a. Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, Romy en Antje Monteiro, Anita Meijer, Albert Verlinde, Mattie en Wietze, Jan Keizer, Anny Schilder en Sander Lantinga.

Eurovisie Songfestival – 2e halve finale, 21.00 uur, NPO 1
Vanuit the International Exhibition Centre in Kiev, Oekraïne de registratie van de halve finale van het Eurovisie Songfestival met OG3NE. Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk and Timur Miroshnychenko nemen de presentatie voor hun rekening. Jan Smit en Cornald Maas verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker.

Songfestival Café, 23.00 uur, NPO Best
Direct na de uitzending komt vanuit VondelCS het Songfestival Café, dé live nabeschouwing van de halve finales van het Eurovisie Songfestival. Buddy Vedder en Ruth Jacott blikken met gasten terug op de halve finales en kijken vooruit naar de finale.

Zaterdag 13 mei: Op weg naar het Songfestival, 20.30 uur, NPO 1
Vanavond in Op weg naar het Songfestival de voorbeschouwing op de finale van het Eurovisie Songfestival. We kijken met een groot aantal BN’ers welke landen in aanmerking komen voor de overwinning vanavond. We beschouwen voor samen met o.a. Maurice Wijnen, Carlo Boszhard, Tania Kross, Giel Beelen, Romy en Antje Monteiro, Anita Meijer. Albert Verlinde, Mattie en Wietze, Jan Keizer, Anny Schilder en Sander Lantinga.

Eurovisie Songfestival – Finale, 21.00 uur, NPO 1
Vanuit the International Exhibition Centre in Kiev, Oekraïne de registratie van de finale van het Eurovisie Songfestival. Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk and Timur Miroshnychenko nemen de presentatie voor hun rekening. Jan Smit en Cornald Maas verzorgen het commentaar voor de Nederlandse kijker. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen