Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Laatste seizoen ‘Broadchurch’ start zondag bij RTL 4

Medianieuws

De Britse crimethriller 'Broadchurch' is vanaf zondag terug bij RTL. Nadat de moord op een 11-jarige in het vorige seizoen is opgelost, wordt het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw opgeschrikt door een brute daad. Het derde en tevens laatste seizoen van de serie is te zien vanaf 14 mei bij RTL4.

In de acht nieuwe afleveringen onderzoeken Alec Hardy (David Tennant) en Ellie Miller (Olivia Colman) wekelijks tussen 22.40 uur en 23.50 uur bij RTL 4 de ernstige verkrachting van alleenstaande Trish Winterman (Julie Hesmondhalgh).
Foto: RTL

Broadchurch
De net gescheiden Trish wordt na een feestje van een vriendin verkracht. Ellie en Alec storten zich volledig op de gruwelijke zaak maar weten niet waar te beginnen. Doordat Trish compleet in shock is, kan ze geen informatie over de dader geven. Rechercheur Alec draait hierdoor overuren, wat de relatie met zijn dochter op het spel zet.

Ook collega Ellie heeft het zwaar. Het werk slokt haar op, terwijl ze ook voor haar zoon Tom (Adam Wilson) en haar hulpbehoevende vader zorgt. Ze vindt het ook moeilijk om te dealen met haar ex, die vrijgesproken is voor de moord op Danny Latimer. Door de nieuwe gebeurtenis met Trish staat Broadchurch wederom compleet op zijn kop.

Wanneer iedereen in het dorp vreemd gedrag vertoont, worden Alec, Ellie en de kijker geregeld op het verkeerde been gezet in de spannende zoektocht naar de dader. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen