Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huldiging Vitesse maandag live bij Omroep Gelderland

Medianieuws

[Update] De historische bekerwinst van Vitesse wordt maandagavond bekroond met een huldiging in Arnhem. Omroep Gelderland zendt de rondrit en de huldiging van de spelersbus live uit op Radio Gelderland, TV-Gelderland en via internet.

Vitesse won zondag voor het eerst in de geschiedenis een prijs door in de KNVB-bekerfinale met 2-0 te winnen van AZ. Beide doelpunten werden gemaakt door Ricky van Wolfswinkel.

De rijtoer van 17 km door de stad begint om 18.30 uur. Om 20.00 uur is er een officiële huldiging op de Markt in Arnhem. Daar kan van 15.00 tot 23.00 uur gefeest worden door de fans.

TV
Omroep Gelderland volgt alle feestelijke taferelen op de voet. Op televisie start het om 17.00 uur na GLD Nieuws. Daarna start om 17.20 een documentaire uit over 83 jaar Nieuw Monnikenhuizen, 'En toen ging het licht uit'.

Over 2 weken is het namelijk 17 jaar geleden dat in voetbalstadion Nieuw Monnikenhuizen de laatste officiële wedstrijd werd gespeeld door Vitesse.
Foto: Omroep Gelderland

Na het nieuws van 18.00 schakelt de omroep om 18.20 over naar de Arnhemse binnenstad, waar Omroep Gelderland de rijtoer en de huldiging live gaat uitzenden. Dat gebeurd tot 21.00 uur, daarna start na de nieuwsuitzending een compilatie uit van de huldiging. Het programma 75 jaar Bevrijding vervalt dus maandag.

Radio
Op Radio Gelderland gaan de omroep door tot 21.00 uur met alles wat er er in Arnhem gebeurt, zo meldt de regionale omroep uit Gelderland. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen