Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ochtenddeejay Elvis Duran nog eens 5 jaar op Z100 New York

Medianieuws

Elvis Duran blijft ook de komende jaren te horen in de ochtend op Z100 (WHTZ) in New York City en tientallen andere radiostations. Afgelopen donderdag heeft de radiodeejay zijn contract met iHeart Media, eigenaar van Z100, met nog eens vijf jaar verlengd.

De inmiddels 52-jarige Duran is sinds begin jaren ’90 op Z100 te horen. In eerste instantie in de middag, maar sinds 1996 in de ochtend. Vorig jaar vierde hij zijn 20-jarig jubileum in de ochtend.

Foto: Screenshot Youtube
Sinds 2009 is de ochtendshow van Duran ook op andere radiostations in de VS te horen. En dat aantal is inmiddels al gegroeid tot 80. Met 10 miljoen luisteraars is de best beluisterde ochtenddeejay op Top 40-radio.

In maart van dit jaar mocht Duran zijn eigen ster op de “Hollywood Walk of Fame” onthullen. Bijna twee maanden later had werkgever iHeart Media een nieuw cadeau voor de deejay: een nieuw lucratief contract voor 5 jaar. Hierdoor blijft Duran ook de komende jaren de dagelijkse ochtendshow presenteren op Z100 en tientallen andere stations. Daarnaast blijft hij presentator van het jaarlijkse “Jingle Ball” in de Big Apple.

“Zelfs na 30 jaar zie ik mezelf nog steeds als iemand die elke dag houdt van radio en het verbinden met de luisteraars”, aldus Duran. “Toen ik begon met radio had ik nooit kunnen denken hoe het zou zijn om landelijk uit te zenden. Ik kan niet wachten om mijn relatie met iHeart Media en de luisteraars voort te zetten.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen