Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vaginaweek vanaf maandag terug bij Koffietijd bij RTL 4

Medianieuws

Vorig jaar sprak ‘Koffietijd’ al een week lang openlijk over de vagina. Deze week staat ‘Koffietijd’ van maandag 1 tot en met vrijdag 5 mei weer vijf uitzendingen lang in het teken van de vagina. Verschillende experts en BN’ers schuiven vanaf 10.00 uur aan om het vrouwelijk geslachtsorgaan in de ‘spotlight’ te zetten.

Afgelopen week was in de Koffietijd-studio al een workshop 'vaginakleien' te zien bij RTL 4. Onder leiding van kunstenares Judith Wiersema ging een groep vrouwen aan de slag en bespraken zij de verschillen en overeenkomsten van het vrouwelijke geslachtsdeel.

Maandag 1 mei zijn grappenmaker Nienke Plas, singer-soulwriter Sabrina Starke en radionieuwslezeres Hannelore Zwitserlood te gast om te praten over het onderwerp in het algemeen, maar ook over hun opvoeding en beeldvorming.

Dinsdag staat ‘Koffietijd’ in het teken van vaginisme. Wat is vaginisme eigenlijk? Hoe wordt het leven van iemand met vaginisme beperkt? En wat is hieraan te doen?

Woensdag is seksuoloog Goedele Liekens aanwezig om alle seksvragen te beantwoorden. En donderdag wordt het taboe rond de menstruatie besproken. Omdat de vagina niet alleen vrouwen aangaat, komen vrijdag bekende Nederlandse mannen hun verhaal vertellenm waaronder Eddy Zoey. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen