Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arnold Vanderlyde en Remy Bonjasky analisten bij RTL 7

Medianieuws

Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40 jaar) staan voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze wedstrijd is, zaterdag 29 april, live te volgen bij RTL 7. Vanaf 22.00 uur start de uitzending met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio in Hilversum.

Vanderlyde en Bonjasky
Marcel Maijer presenteert het spektakel en naast hem in de studio nemen Nederlandse bokslegendes Arnold Vanderlyde en Remy Bonjasky plaats.

Arnold Vanderlyde is oud-bokser en onder andere drie keer Europees Kampioen geweest en hij wist driemaal brons te halen bij de Olympische Spelen. Remy Bonjasky is oud-Thai Bosker en wist zich onder andere driemaal te kronen tot kampioen in de K1.

Foto: RTL

Joshua vs. Klitschko
Anthony Joshua, AJ, is de regerend wereldkampioen zwaargewicht en heeft in zijn jonge carrière nog geen wedstrijd verloren. Tegenover hem staat een ervaren man uit Oekraïne, die 64 van zijn 68 gevechten winnend wist af te sluiten. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar vooral hard tegen hard.

De titanenstrijd vindt plaats in een uitverkocht Wembley, waar 90.000 liefhebbers getuige zijn. Tijdens de wedstrijd staan de IBF World Heavyweight titel, de Vacant IBO Championship titel en de WBA Super Championship titel op het spel. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen