Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio Continu wederom slachtoffer van zenderdiefstal

Medianieuws

Bij de regionale zender Radio Continu is voor de tweede keer in twee weken tijd een zender gestolen. Deze keer gaat het om de zender in Zieuwent. Radio Continu heeft wederom aangifte gedaan van de zenderdiefstal.

De zender, die uitzond op 101.9 FM, is ontvreemd in de nacht van vrijdag op zaterdag in Zieuwent in de Achterhoek. De vorige keer werd een zender in Zuidwolde gestolen. [Radio.NL]

Update
Radio Continu: "Opnieuw is Radio Continu geconfronteerd met een inbraak bij één van hun zendmasten. Vorige week was de zender in Zuidwolde (Drenthe) plaats delict, ditmaal was het de zender in het Gelderse Zieuwent.

Door de brutale diefstal in de avond van vrijdag 14 april (rond 21.30 uur) is de zender Zieuwent 101.9 FM tijdelijk niet te ontvangen geweest. Alle zendapparatuur is gestolen en de buitenkast en de omheining is onherstelbaar beschadigd. We hebben opnieuw aangifte gedaan bij de politie, welke de zaak, vingerafdrukken en camerabeelden inmiddels in onderzoek heeft. Ook wordt een eventueel verband tussen beide zaken onderzocht.
 Heeft u iets verdachts gezien/gehoord: laat het ons weten! Inmiddels zijn we via een noodvoorziening weer te ontvangen op 101.9 FM. Onze excuses voor het ongemak."

Gerelateerde Artikelen