Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Deejays Qmusic vieren jubileum vijf dagen lang in de handboeien

Medianieuws

Mattie Valk en Wietze de Jager zijn vanaf maandagmorgen (10 april) vijf dagen lang onlosmakelijk verbonden. Maandag bestaat hun ochtendshow precies vijf jaar. Ze gaan 24 uur per dag samen geboeid door het leven. Het vijfjarig jubileum van de show belooft een intense week te worden.

Deejays Qmusic vieren jubileum vijf dagen lang in de handboeien Mattie Valk en Wietze de Jager namen vijf jaar geleden de ochtendshow over van Jeroen Kijk in de Vegte.

Ze krijgen wel speciale kleding met een rits zodat ze makkelijk kunnen douchen of naar de toilet kunnen.

De boeien blijven gewoon aan, maar er zit wel een ketting tussen van ruim twee meter lang. Ze hebben dus heel veel speelruimte om de week door te komen.

Mattie: ‘We hebben elkaar de afgelopen vijf jaar behoorlijk uitgedaagd in allerlei bizarre acties, maar 24 uur per dag samen is wel echt een tikkeltje extremer!’.

Foto: Radio.NL
Ze moeten zich samen aankleden, samen tandenpoetsen, naar de WC gaan, samen koken en alle andere activiteiten die een dag brengt samen moeten uitvoeren. Ook zullen ze samen opdrachten uitvoeren die luisteraars hebben aangedragen.

Op vrijdag 14 april worden ze in de ochtend weer ‘bevrijd’ van hun boeien.

Bekijk de beelden vanaf 2.35 minuten

Lieke Veld en Marieke Elsinga terug op Q
Vanaf maandag is ook Lieke Veld weer iedere werkdag van 12.00 tot 14.00 uur te horen na haar zwangerschapsverlof. Ze beviel in januari 2017 van dochter Juul Bettie de Jager.

Wietze de Jager, de vader van Juul, is hierdoor elke vrijdag vrij voor een ‘papadag’. Die zal komende vrijdag niet doorgaan, aangezien hij dan nog steeds geboeid programma maakt met Mattie op Qmusic.

Naast Lieke is sinds afgelopen zondag teven Marieke Elsinga terug op Qmusic als tijdelijk invaller. Ze was tot en met augustus 2016 te horen. Daarna werd Marieke Elsinga (31) de opvolger van Luuk Ikink bij Humberto Tan op RTL 4 in het tv-programma 'RTL Late Night'. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen