Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mattie en Wietze vijf dagen lang als geboeid duo door het leven

Medianieuws

Mattie Valk en Wietze de Jager maakten dinsdagmorgen in hun ochtendshow bekend dat ze vanaf 10 april vijf dagen lang onlosmakelijk verbonden zullen zijn. Dit is de dag waarop hun ochtendshow precies vijf jaar bestaat.

De deejays zijn samen al veel uitdagingen aangegaan en vonden het tijd voor dé ultieme test, 24 uur per dag samen geboeid door het leven. Het vijfjarig jubileum van de show belooft een intense week te worden.

Mattie: ‘We hebben elkaar de afgelopen vijf jaar behoorlijk uitgedaagd in allerlei bizarre acties, maar 24 uur per dag samen is wel echt een tikkeltje extremer!’.

Foto: Qmusic

Boeiend
De boeien mogen vijf dagen lang niet open, wat betekent dat ze niet alleen geboeid de ochtendshow maken, maar zich ook samen aankleden, samen tandenpoetsen, naar de WC gaan, samen koken en alle andere activiteiten die een dag brengt samen zullen uitvoeren.

Op maandag 10 april zullen Mattie & Wietze live in de ochtendshow worden geboeid. Hierna zijn ze een week lang 24/7 tot elkaar veroordeeld. Op vrijdag 14 april worden ze in de ochtend weer ‘bevrijd’ van hun boeien. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen