Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ed Sheeran vrijdagavond op NPO 3 in College Tour

Medianieuws

De uitzending van College Tour met Ed Sheeran wordt niet zoals eerder aangekondigd op 21 april maar al op vrijdag 7 april uitgezonden. De aflevering niet op NPO2 maar op NPO3 uitgezonden. De reden daarvoor is dat ook het Wembley-concert van Sheeran die avond wordt uitgezonden.

De Britse popzanger Ed Sheeran is momenteel één van de grootste wereldsterren van deze tijd. Met honderden miljoenen streams voor zijn nieuwste album Divide en de singles ‘Shape Of You’ en ‘Castle On The Hill’ breekt hij alle records. De nu 26-jarige Ed Sheeran brak internationaal door met zijn debuutsingle ‘The A Team’. Daarna volgen hits als ‘I See Fire’, ‘Photograph’ en ‘Thinking Out Loud’.

Voor het laatstgenoemde nummer wint de Britse singer-songwriter in 2015 de Grammy Award voor ‘Song of the Year’. Na een jaar lang bewust afwezig te zijn geweest op social media en weg uit de publiciteit is hij nu weer helemaal terug met zijn nieuwe album Divide dat nu al in 98 landen in iTunes op nummer 1 staat waarmee Sheeran geschiedenis schrijft. Op dinsdag 4 april spak College Tour dit popfenomeen exclusief net voor zijn uitverkochte optreden in Ziggo Dome. De uitzending is vrijdagavond 7 april om 21.20 uur op NPO 3. [Radio.NL]

Foto: achief Radio.NL

College Tour
In het programma College Tour interviewen studenten een gast onder leiding van presentator Twan Huys. In het programma staan de vragen van studenten centraal. Veel grote namen uit binnen- en buitenland waren al te gast sinds de eerste uitzending in 2007.

Onder hen bijvoorbeeld Bill Gates, Anouk, John Cleese, Ahmed Aboutaleb, Louis Theroux, Herman Finkers, John Legend, Robbie Williams, Jane Goodall, Mark Rutte, Desmond Tutu, Ai Weiwei, Floortje Dessing, Frans Timmermans, Malala Yousafzai, Whoopi Goldberg, Jochem Myjer, Louis van Gaal, Dan Brown en de Dalai Lama. Alle uitzendingen zijn nog steeds te bekijken op de website van het programma. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen