Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicky Romero krijgt programma op Slam

Medianieuws

Nicky Romero maakte donderdagmiddag op Slam bekend dat hij een eigen programma krijgt op het radiostation. De dj is elke vrijdag op zaterdagnacht te horen vanaf 0:00 uur met zijn programma 'Protocol Radio'. Daarmee wordt hij onderdeel van de populaire 'Slam Mixmarathon'.

Elke vrijdag stapt Slam af van de traditionele radio en hoort de luisteraar de hele dag en nacht uitsluitend dj-sets in plaats van losse tracks. Het radiostation creëert hiermee een podium voor de grootste dj-talenten en gevestigde wereldsterren.

Grootste dj-talenten bij Slam
Naast Oliver Heldens, Don Diablo, W&W, Dimitri Vegas & Like Mike, Sam Feldt, Mike Williams, Firebeatz, R3hab, Franky Rizardo en Sander van Doorn is Nicky Romero de volgende grote naam met een eigen programma op de vrijdag van Slam.

Nicky Romero: “Iedereen die mij kent, weet dat ik een enorme fan van radiomaken ben. Ik houd van de manier waarop Slam radio maakt en ook de sfeer waarin het gepresenteerd wordt. Daarom ben ik ontzettend blij dat vanaf nu elke week mijn Protocol Radio op Slam te beluisteren valt.”

Romero was de afgelopen jaren op Radio 538 te horen met zijn programma.[Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen