Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ronald en Frank de Boer voor het eerst gezamenlijk in tv-quiz

Medianieuws

Ronald en Frank De Boer maken hun gezamenlijke debuut als kandidaat in een spelshow. In het derde seizoen van 'Het Zijn Net Mensen' strijden ze samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali om wie van hen de meeste kennis heeft over het dierenrijk.

Ronald en Frank de Boer voor het eerst gezamenlijk in tv-quiz In het voetbal is de onderlinge strijd nooit beslist, maar in deze quiz wordt wel duidelijk wie van hen de winnaar is op het gebied van kennis over het dierenrijk.

Ronald en Frank De Boer: “Als we meedoen willen we winnen. Dat is altijd zo. We laten zelfs onze kinderen nooit expres winnen.”

De eerste aflevering van ‘Het Zijn Net Mensen’ is te zien op 18 maart om 21.40 uur bij RTL 4.

In ‘Het Zijn Net Mensen’ onderwerpt presentator Humberto Tan BN’ers aan de meest merkwaardige quizvragen over dieren met hulp van Arjen Postma.

De teams doen onder leiding van hun captains in verschillende spelrondes als ‘Hoe Een Koe Een Haas Vangt’ en ‘Maak Dat De Kat Wijs’ hun best om de juiste antwoorden te geven, zo nodig met behulp van creativiteit, humor en interactie met het publiek.

Gasten
In het leslokaal van natuurwetenschapper Charles Darwin komen naast Ronald en Frank de Boer dit jaar Frans Bauer en Lauren Verster, Britt Dekker en Rick Brandsteder, Peter Pannenkoek en Miljuschka Witzenhausen, Kees Tol en Romy Monteiro en Froukje de Both en Angela Groothuizen langs. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen