Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naakt daten item radio leidt tot vrijpartij in studio (filmpje)

Medianieuws

Het item “Naked Dating” van een Australisch radiostation heeft gelijk tot een vrijpartij in de studio geleidt. Enkele minuten nadat de kandidaten elkaar voor het eerst en naakt zagen begonnen ze gelijk met een hevige zoenpartij.

Naakt daten item radio leidt tot vrijpartij in studio (filmpje) Het controversiële ochtendduo Kyle Sandilands & Jackie O Henderson van de hitzender KIIS 1065 in Sydney heeft nu ook de wereld van het daten betreden.

Elke week proberen zij twee vrijgezellen aan elkaar te koppelen. Maar normaal daten is vrij braaf en leidt niet echt tot spannende radio.

Daarom heeft het duo een extra element toegevoegd: de kennismaking tussen de kandidaten vindt naakt en in de studio plaats. De kandidaten van afgelopen week, Danielle en Richie, konden zich echter niet lang beheersen en begonnen elkaar na enkele minuten al hevig te zoenen.

Grote vraag was natuurlijk wat er na deze spectaculaire eerste date is gebeurd. Dat antwoordt kwam afgelopen vrijdag toen Kyle & Jackie O met Danielle belde. Op de vraag of ze daarna nog hadden liggen knallen kwam een volmondig ja.

Het is niet de eerste keer dat Kyle & Jackie O met opvallende acties en gebeurtenissen in het nieuws komen. Vorig jaar was Jackie O niet blij met teveel inkijk in haar decolleté op billboards van KIIS 1065.

In 2015 vroeg een vrouw haar nietsvermoedende vriend live ten huwelijk via de radio. Daarnaast verraste het duo de moeder van een overleden zoon (19). [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen