Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio 2 deejay Gerard Ekdom moet Gijs Staverman beoordelen

Medianieuws

De kandidaten en de juryleden die meedoen aan 'It Takes Two' zijn bekend. Onder andere Hans Klok, Gijs Staverman, Ruben Nicolai en Hanna Verboom zullen hun zangkunsten gaan vertonen. In de vakjury zitten Gerard Ekdom, Nielson en Angela Groothuizen. Gordon en Jamai presenteren 'It Takes 2', waarin de zangers hun zangkwaliteiten tonen.

Op 30 april start het tweede seizoen bij RTL 4. Negen BN’ers laten bij RTL 4 horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdekte zangtalent.

Dit jaar gaan presentator Ruben Nicolai, illusionist Hans Klok, Radio 2 Gijs Staverman, acteur en presentator Buddy Vedder, tv-persoonlijkheid Tooske Ragas, actrice Holly May Brood, vlogster en presentatrice Bibi Breijman, actrice Hanna Verboom en rapper Keizer de strijd met elkaar aan.

Dat betekent ook dat Gerard Ekdom, één van de juryleden, zijn Radio 2 collega Gijs Staverman moet beoordelen op zijn zangkunsten.

De BN’ers worden in de eerste aflevering gekoppeld aan drie bekende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Wie van deze professionals vormt het ultieme zangduo met zijn BN’er?

‘It Takes 2’
In de eerste aflevering zingen de negen beroemdheden solo. Backstage luisteren Trijntje, Waylon en Glennis mee. Zij kunnen de optredens alleen hóren, maar niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie duetpartners waarmee ze deze zangcompetitie aandurven. Pas nadat ze hebben gekozen, krijgen de profs te zien welk bekend gezicht bij de stem hoort.

Vanaf show 2 begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf dat moment alle optredens met een cijfer. De BN’ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten in de gevarenzone. Hun lot ligt in handen van de publieksjury in de studio. Zij bepalen wie er alsnog door mag naar de volgende show en van welke BN’er we helaas afscheid nemen.

Wie wint de finale van het nieuwe seizoen van ‘It Takes 2’ en mag zich voortaan, naast entertainer, acteur of presentator, ook zanger noemen?

Gerelateerde Artikelen