Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verkiezingsborden voeren campagne voor BNR

Medianieuws

BNR Nieuwsradio heeft zich gemengd in de verkiezingscampagnes van de verschillende politieke partijen. Door het hele land duiken opeens de gele BNR microfoons op onder de neuzen van de lijsttrekkers op de verkiezingsborden.

Verkiezingsborden voeren campagne voor BNR In vele gemeenten staan momenteel zogenaamde verkiezingsborden. Deze zijn bedoeld om politieke partijen zichzelf extra onder de aandacht te brengen bij stemgerechtigden. De campagneborden staan er in het kader van de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart.

BNR heeft de verkiezingen aangegrepen voor een sterk staaltje Guerrillamarketing. Over de verkiezingsposters van verschillende partijen zijn onder de neus van de lijsttrekkers stickers met de bekende gele microfoon van BNR geplakt.

Het radiostation heeft overigens gelijk een prijsvraag aan de actie verbonden. Wie een verkiezingsposter met BNR microfoon spot en de foto mailt aan BNR maakt kans op een DAB+radio.

BNR besteedt veel aandacht aan de verkiezingen. Zo is tot aan de verkiezingen elke dag om 9.30 uur in De Ochtendspits “BNR Campagne” te horen. Elke dag een prominent van een andere politieke partij te horen. In Ask me Anything is elke dag om 14 uur een andere lijstrekker te gast. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen