Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sofie van den Enk in nieuw programma De Medicijnmannen

Medianieuws

Last van haaruitval of hulp nodig om in slaap te vallen, maar een doktersbezoek lijkt wat overdreven? De drogist en de apotheek staan vol met laagdrempelige ‘medicatie' om dit soort ongemakken aan te pakken. 'De Medicijnmannen' zoeken uit of de medicatie echt werkt of dat er een illusie wordt verkocht.

Het nieuwe tv-programma 'De Medicijnmannen' wordt gepresenteerd door Sofie van den Enk. Dat doet ze samen met Marlijn Weerdenburg (De Dolende Dertiger, Danni Lowinski) en haar Keuringsdienst van Waarde-collega Daan Nieber. Samen gaan ze op zoek naar de waarheid achter de marketing en de werking van deze laagdrempelige ‘medicatie’.

De eerste aflevering staat in het teken van vaginale zepen. De drogist biedt een keur aan vaginale zepen, maar was er vraag naar deze ‘medicatie’ of hebben de fabrikanten deze vraag gecreëerd? Medicijnman Sofie van den Enk neemt een proef op de som en probeert een week lang verschillende zepen uit.

In de volgende 5 afleveringen worden o.a. haargroeimiddelen, oorsprays en valeriaan door De Medicijnmannen getest. 'De Medicijnmannen' is te zien vanaf 16 maart om 21.50 uur op NPO 3. [Radio.NL]

Foto: BNN

Gerelateerde Artikelen