Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Groot Nieuws Radio verhuist naar nieuwe locatie in Veenendaal

Medianieuws

Groot Nieuws Radio verhuist dit voorjaar naar een nieuwe locatie. Vanaf mei worden de radio-uitzendingen gemaakt vanuit het gebouw ‘de Troubadour’ in Veenendaal. Het christelijke radiostation zendt nu bijna tien jaar uit vanuit de studio aan de Einsteinstraat in Veenendaal.

Groot Nieuws Radio verhuist naar nieuwe locatie in Veenendaal Op de nieuwe locatie heeft GNR ook de mogelijkheden om bands, artiesten en publiek te kunnen ontvangen. Ook is er een grote zaal waar concerten voor luisteraars georganiseerd kunnen worden.Directeur Wilfred Hardeman: "Deze nieuwe locatie biedt veel extra kansen. Zo hebben we de mogelijkheid om bij speciale uitzendingen de deuren van de studio open te zetten voor luisteraars. Ook kunnen we concerten voor onze vrienden organiseren. "

Door veel giften is de verhuizing mogelijk gemaakt. Maar Groot Nieuws Radio blijft wel steun vragen van de luisteraars. Het is nu ook mogelijk een eenmalige gift van 25 tot 1.000 euro te doneren aan Groot Nieuws Radio. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen