Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Das Coen und Sander Fest' op Radio 538 en TV538

Medianieuws

'Das Coen und Sander Fest' wordt vrijdag tussen 18.00 en 22.00 uur live uitgezonden vanuit AFAS Live. Daarnaast is het 538 feestje zaterdag om 21.00 uur ook te zien op TV538.

De Winterspiele-editie van 'Das Coen und Sander Fest' wordt ook gepresenteerd door Coen en Sander. Optredens en backstage-items zijn vrijdag te zien op het YouTube-kanaal van 538

Speciaal voor ‘Das Coen und Sander Fest’ doken Coen en Sander de studio in met De Deurzakkers om een nieuwe versie te maken van ‘Ich Bin Wie Du’. Coen en Sander zingen het nummer vrijdag eenmalig live samen met de Deurzakkers.

Nicolien Sauerbreij ontstak op 22 november het ‘Winterspiele feuer’ bij 538 en crostte het hele land en komt morgen met dat vuur Afas Live binnen rennen.

De line-up van ‘Das Coen und Sander Fest’ ziet er als volgt uit: Di-rect, Chef’Special, O’g3ne, The Partysquad, Mental Theo, The Originals, T-Spoon, De Deurzakkers, Dikdakkers, Die Tolle Leute, Pater Moeskroen, Die Cappuccinos, Timmie Tirol, Suprise act, Wunderbar, Tinus Biermeister, Der Ranziger Rick, Maxi Menno, Timmie Tirol en Fest DJ Maarten. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen