Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arjan Burggraaf na 18 jaar weg bij NH radio

Medianieuws

[Update] Radiopresentator Arjan Burggraaf vertrekt bij NH radio, de regionale publieke zender voor Noord-Holland. Burggraaf is al 18 jaar tussen 9 en 12 uur te horen op de zender. Op vrijdag 24 februari is zijn laatste uitzending.

Burggraaf is één van de best beluisterde presentatoren van NH Radio. "Ik heb met mijn programma geprobeerd een vriend van de luisteraars te zijn. Een vriend die met een open oor en hart luistert naar de vrolijke en soms ook minder vrolijke verhalen van mijn publiek. Na achttien jaar is voor mij het moment aangebroken om op een andere manier van het leven te gaan genieten. Je moet een feestje altijd verlaten als het op z’n leukst is."

Hoofdredacteur Bart Barnas: "Arjan is van grote waarde geweest voor NH Radio. Mede dankzij hem zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend radiostation in Noord-Holland. Kenmerkend voor Arjan is dat hij de Noord-Hollander echt een stem heeft gegeven in zijn programma."

Waarom Burggraaf precies stopt met zijn programma is niet bekend. Eerder vertrok ook radiocoryfee Anne van Egmond bij de zender. Dit bleek achteraf niet vrijwillig te zijn geweest. [Radio.NL]

Update
NHnieuws meldt dat de inmiddels 62-jarige Burggraaf met pensioen gaat. Wie hem opvolgt op de radiois nog niet bekend.

Gerelateerde Artikelen