Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Qmusic laat luisteraars nieuwe Geluid kiezen

Medianieuws

Qmusic heeft besloten om het nieuwe jaar te starten met vele veranderingen. Zo komt er een nieuwe programmering. Daarnaast keert ook 'Het Geluid' terug. Luisteraars mogen nu kiezen welk Geluid zij willen spelen.

Qmusic laat luisteraars nieuwe Geluid kiezen In het nieuwe jaar wordt de concurrentie op de radio nog heviger. Radio Veronica start met een nieuwe programmering en bij Radio 2 start Ruud de Wild in de middag.

Ook Qmusic voert de nodige wijzigingen door in de programmering na het vertrek van Niek van der Bruggen.

Om luisteraars te lokken en te behouden laat Qmusic 'Het Geluid' weer terugkeren op de zender. Normaal gesproken wordt dit spel altijd in de maanden na de zomervakantie gespeeld, maar nu mag er ook in januari geraden worden.

Qmusic heeft daarom de spelregels wat veranderd. Luisteraars mogen nu zelf kiezen welk geluid er gespeeld gaat worden. Op de site van het station zijn drie geluiden te beluisteren. 'Het Geluid' waarop het meest gestemd wordt, is vanaf het nieuwe jaar Het Geluid dat geraden moet worden.

Top 500 van Het Foute Uur
Qmusic start woensdag met de herhaling van de ‘Top 500 van Het Foute Uur’ tot en met oudjaarsdag. Download de lijst onderaan dit artikel.

Vandaag staat Qmusic nog in het teken van de 'Q Top 100 van van 2016'. Deze top 100 wordt op zondag 1 januari  2017 herhaald tussen 12.00 en 19.00 uur. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen