Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Omroep in drie jaar tijd vier verschillende namen

Medianieuws

De radiozender van Stichting Radio Televisie Lingewaard verandert voor de vierde keer binnen 3 jaar van naam. Vanaf januari 2011 krijgt de zender de naam Radio Totaal 93.6 FM. Eerder had de zender de naam Oldies FM, RTV Lingewaard en Super 936, welke ook vielen onder de licentie van Stichting Radio Televisie Lingewaard die loopt tot eind oktober 2012.

Na enkele maanden zenderstilte is nu Radio Totaal op 93.6 FM te ontvangen van Arnhem tot Nijmegen. Op dit moment is het nieuwe iniatief van Radio Totaal 93.6 FM al enkele weken aan het testen in de ether. Op de zender is voornamelijk veel house en popmuziek te horen.

Of Radio Totaal zelf ook lokaal nieuws brengt is niet bekend. Radio Totaal levert het (raam)programma aan Stichting Radio Televisie Lingewaard vanaf 03-01-2010.

De Mediamanagers in Huissen (Gelderland) maken de tv-uitzendingen voor Stichting Radio Televisie Lingewaard in de gemeente Lingewaard. Daarnaast produceren de Mediamanagers ook de tv-uitzendingen voor Kanaal 13, een commerciele televisiezender van de regio Arnhem-Nijmegen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen