Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen Pauw presenteert nieuwe reeks 5 jaar later

Medianieuws

Antoine Bodar, Johan Derksen, Jeroen van Koningsbrugge, Heleen van Royen, Diederik Samsom en Ireen Wüst zijn dit jaar de hoofdpersonen in een nieuwe reeks van de NTR-serie 5 jaar later. De eerste uitzendingen is te zien op 22 december rond 23.00 uur op NPO 1. Jeroen Pauw presenteert '5 jaar later'.

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met deze zes mensen; persoonlijke gesprekken over de toekomst. Al die tijd zijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken ze voor het eerst te vertonen.

Jeroen Pauw gaat op bezoek bij hen en kijkt aan de hand van de beelden met ze terug op de afgelopen vijf jaar. Wat kwam er terecht van hun idealen, plannen en toekomstverwachtingen?

5 jaar later, elk jaar geprogrammeerd in de laatste dagen van december, wordt nu voor het negende opeenvolgende jaar uitgezonden.

In 2014 werd Jeroen Pauw naar aanleiding van het interview met Fleur Agema bekroond met de Sonja Barend Award voor het beste interview van het jaar. Dit jaar reikte hij met het interview met Gordon tot de Top 3. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen