Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Niek van der Bruggen opnieuw afwezig bij Qmusic

Medianieuws

Vaste luisteraars van Qmusic zal het vast wel zijn opgevallen: al enige weken is middagdeejay Niek van der Bruggen niet meer op de zender te horen. Qmusic laat weten dat Van der Bruggen wederom ziek is. Onduidelijk is nog wanneer hij terugkeert op de zender.

Niek van der Bruggen opnieuw afwezig bij Qmusic Begin dit jaar was Van der Bruggen al vier maanden afwezig vanwege een burn-out.

In april keerde hij op invalbasis terug op de zender om eind mei weer zijn vertrouwde stek in de middag in te nemen.

Maar vier maanden na zijn terugkeer in de middag is Van der Bruggen opnieuw langdurig afwezig bij Qmusic. Al meerdere weken is hij niet te horen op de zender. Qmusic laat weten dat de deejay opnieuw ziek is. De afgelopen weken nam Lars Boele, die binnenkort naar 100% NL vertrekt, de honneurs waar. Deze week is Menno Barreveld in de middag te horen.

Volgens Qmusic is het niet bekend wanneer Van der Bruggen weer terugkeert op de zender. In de Radiowereld gaan echter geruchten dat hij helemaal niet meer terug zal keren op Qmusic. Het landelijke radiostation zou met de voorbereidingen voor een nieuwe middagshow bezig zijn. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen