Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winnares Week van de Digitale Radio wint auto

DAB

[Update] Joanne van Goethem uit Terneuzen is de winnares geworden van de Jeep Renegade mét digitale DAB+ radio. Deze actie maakte onderdeel uit van de 'Week van de Digitale Radio', die afgelopen week plaatsvond. Tijdens het finalespel streden 5 finalisten om deze prijs.

Winnares Week van de Digitale Radio wint auto De derde editie van de Week van de Digitale Radio, werd ook dit jaar gevierd met en door alle aangesloten radiostations (inmiddels meer dan 60).

Alle stations hebben op eigen wijze hun luisteraars geïnformeerd en DAB+ prijzen weg gegeven door middel van eigen acties.

De landelijke campagne op radio, TV en social media bereikte vrijwel heel Nederland volgens 'Digital Radio NL'. De 'Week van de Digitale Radio' is bedoeld om de bekendheid en voordelen van digitale radio met in het bijzonder DAB+, de opvolger van de ether FM, onder de aandacht te brengen.

Jacqueline Bierhorst – Project Director Digital Radio NL: “Wij kijken terug op een geslaagde derde editie van de Week van de Digitale Radio! Het is een uniek event waarbij alle aangesloten radiostations de handen ineenslaan. We streven ernaar dat mensen zo goed mogelijk geïnformeerd worden over de mogelijke vormen van digitaal luisteren, waaronder DAB+.

Ben je toe aan een nieuwe radio? Kies er dan één die digitaal kan ontvangen en geniet van alle voordelen: meer zenderkeuze, digitale geluidskwaliteit en eenvoudige navigatie.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen