Kies je favoriete radiostation

Dossiers

"3FM stopt met ochtendshow Giel Beelen"

Medianieuws

Giel Beelen stopt na ruim 12 jaar met zijn dagelijkse ochtendprogramma op 3FM. Collega Domien Verschuuren(28) is zijn beoogd opvolger. Dat vertellen insiders zaterdag aan het AD. En er verandert nog meer bij het publieke jongerenstation, dat steeds minder luisteraars trekt. Basyl de Groot, de nieuwe zenderbaas, gaat grote veranderingen doorvoeren.

"3FM stopt met ochtendshow Giel Beelen" Wanneer Giel Beelen stopt is niet nog bekend, dat kan ook dit jaar nog zijn.

Ingewijden vertellen aan het AD: "Giel Beelen kruipt binnenkort na ruim twaalf jaar voor het laatst 's ochtends tussen 06.00 en 10.00 uur achter de microfoon voor zijn 3FM-show 'Giel'. De deejay blijft wel bij 3FM. Mogelijk wordt Giel Beelen naar het weekend verbannen.

De vaak spraakmakende deejay (39), één van de topverdieners bij de publieke omroep, is al sinds 1997 bij het radiostation actief en is nog altijd een van dé boegbeelden daar. Er zijn plannen voor een nieuw programma van de presentator in het weekend."

Beelen vertelt aan het AD: "Het klopt dat er veel in beweging is, maar het is nog niet beklonken. Ik sta midden in de keuken en jij wilt al weten wat het eten gaat worden...'' Domien Verschuuren reageert kort: "Daar valt echt nog helemaal niets over te zeggen"

Anderen zeggen dat Frank van der Lende der Lende een grote fout was. Hij wordt vervangen door het duo Timur Perlin en Rámon Verkoeijen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen