Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio 538 scoort hoogste mei-juni marktaandeel in 10 jaar tijd

Medianieuws

Met een marktaandeel van 12,2 % is Radio 538 het best beluisterde radiostation van Nederland. In de doelgroep 10+ scoort 538 in de maanden mei en juni (weer) het hoogste marktaandeel sinds 10 jaar. Dit blijkt uit de NLO/GfK gepubliceerde luistercijfers op Radio.NL.

Dave Minneboo - Programma Directeur Radio 538: “538 is met een ijzersterke programmering de nummer 1 in alle commercieel belangrijke doelgroepen. Zowel ‘Evers Staat Op’ als ‘De Coen en Sander Show’ zijn veruit de best beluisterde ochtend- en middagshow.

In juni stond Radio 538 on air en online in het teken van de jaarlijkse succesvolle Ibizaweek-actie. Armin van Buuren kondigde aan langer als dj bij onze zender te blijven en in mei zijn de nieuwe multimediale merkcampagne en site gelanceerd.

Met deze luistercijfers zien we de zomer vol vertrouwen tegemoet, dit weekend zenden we als enige Nederlandse mediapartner live uit vanaf Tomorrowland, Frank Dane is op Tuintour bij Bekende Nederlanders en ‘Evers Staat Op in Rio’ komt in augustus twee weken recht uit het hart van de Olympische Spelen.“ [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen