Kies je favoriete radiostation

Dossiers

NOS Jeugdjournaal komt met extra zomeruitzendingen

Medianieuws

De publieke omroep is deze zomer met vakantie. Maar niet iedereen doet daar aan mee. Bij het Jeugdjournaal is geen zomerstop. Op zondag 10 juli starten de zomeruitzendingen van het NOS Jeugdjournaal tussen 18.30 en 19.00 uur op NPO Zapp.

NOS Jeugdjournaal komt met extra zomeruitzendingen Het Jeugdjournaal komt met een reeks extra lange uitzendingen op de zondagavond (t/m 4 september). Daarin is een overzicht te zien van het belangrijkste en opmerkelijkste nieuws van die week, een uitgebreid zomerweerbericht van de NOS-weerpresentator én rond kwart voor 7 het nieuws van die dag.

In de rubriek ‘Hoe is het nu met…?’ zoeken Jeugdjournaal-verslaggevers kinderen op die eerder dit jaar in het nieuws waren omdat zij iets leuks of aangrijpends hebben meegemaakt.

Op 10 juli is de aftrap van de zomeruitzendingen met speciale aandacht voor de slotdag van het EK Atletiek. De week daarna start de rubriek ‘Hoe is het nu met…?’. De extra lange uitzendingen zijn te zien op het tijdstip van het Zapp Weekjournaal, dat in deze weken ook met vakantie is. Het is bovenop de reguliere uitzendingen van het NOS Jeugdjournaal doordeweeks. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen