Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio Continu scoort goed met nieuwe luistercijfers

Medianieuws

De luistercijfers van de regionale commerciële zender Radio Continu uit het Centraal Luisteronderzoek (CLO) zijn deze maand zeer goed ontvangen. Het totaal aantal luisteraars zat over de maanden jan-feb 2016 weer ver boven de 200.000 in de categorie 10+.

In een aantal provincies is Radio Continu op dit moment marktleider onder de Niet Landelijke Commerciële Omroepen. In de leeftijdscategorie 10+ is dat in de provincies Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Volgens Radio Continu geldt datzelfde ook voor de provincies Groningen en Overijssel in de leeftijdscategorie 20-49. In deze leeftijdscategorie was de stijging van het aantal luisteraars in Drenthe ten opzichte van een jaar geleden zelfs 2700%.

Radio Continu: "Met betrekking tot het marktaandeel is Radio Continu marktleider in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. In de provincie Overijssel is dat eveneens in de categorie 20-49. Ook in deze categorie was de stijging (van het marktaandeel, red) in Drenthe maar liefst 1600%, waarschijnlijk het gevolg van de extra zenders, die Radio Continu momenteel in Drenthe heeft ingeschakeld. Overigens komt daar binnenkort nog een zender bij in Emmen op 92.6 FM.

Wat betreft de luistertijd neemt Radio Continu een tweede plaats in van alle publieke- en commerciële omroepen in Nederland in de leeftijdscategorie 10+. Kortom steeds meer luisteraars vinden de weg naar Radio Continu en de medewerkers van Radio Continu zijn dan ook zeer content met het behaalde resultaat." [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen