Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe middagdeejay voor Radio 100FM

Medianieuws

De Deense commerciële zender Radio 100FM krijgt een nieuwe middagdeejay. Na zeven jaar heeft Lars Johansson besloten om het radiostation te verlaten. Hij gaat aan de slag bij de hitzender The Voice. Om Johansson te vervangen keert een oude bekende terug bij Radio 100FM: voormalig ochtenddeejay Mads Vangsø.

Nieuwe middagdeejay voor Radio 100FM Lars Johansson (32, foto boven) is al sinds de start van Radio 100FM in 2003 werkzaam bij het radiostation. Na zeven jaar heeft hij besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij keert namelijk terug bij de hitzender The Voice, waar hij de ochtendshow ‘Vågn Op’ gaat presenteren. De deejay neemt hier het stokje over van Lars Sandstrøm, die het programma de afgelopen 20 jaar presenteerde. Sandstrøm verhuist naar zusterstation Nova FM.

Deze week is Johansson voor het laatst te horen op Radio 100FM. Afgelopen zomer wist de deejay nog het nieuws in Denemarken en Nederland te halen, nadat hij tijdens zijn radioshow het Wilhelmus zong. Johansson had namelijk een weddenschap met Radio 538 verloren, omdat Oranje het Deense elftal versloeg.

Vanaf maandag 3 januari keert een oude bekende terug bij Radio 100FM. Mads Vangsø gaat namelijk het blok tussen 15 en 18 uur presenteren. Vangsø (39, foto onder) presenteerde in het verleden al eens een jaar de ochtendshow op Radio 100FM. In 2008 verdween hij echter geruisloos van de zender en uit de media. Na 2,5 jaar mediastilte keert Vangsø terug in de kijker. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen