Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veel aandacht voor Giro d’Italia bij Omroep Gelderland

Medianieuws

Omroep Gelderland besteedt veel aandacht aan de start van de Giro d’Italia, die dit jaar plaatsvindt in de provincie Gelderland. Op 5, 6, 7 en 8 mei komen radio- en tv-programma’s rechtstreeks vanuit Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. In de weken daarvoor presenteert Leontien van Moorsel op vrijdagavond 'Forza Giro' op tv.

In dit fietsprogramma doet de meervoudig Olympisch en wereldkampioene Leontien van Moorsel waarin ze goed is: een groep onervaren fietsers klaarstomen om de beroemde Oude Holleweg op te fietsen en daarmee een gezondere levensstijl te starten.

Ook ziet u de mooiste fietsroutes in Gelderland, is er ‘De Giro voor Dummies’ en worden Italianen in Gelderland geportretteerd. Forza Giro wordt uitgezonden op 8, 15, 22 en 29 april om 18.20 uur (daarna ieder uur herhaald).

Het live tv-programma Forza Giro Live wordt tijdens de Giro in Gelderland uitgezonden op 5, 6, 7 en 8 mei. Dit programma presenteert Leontien samen met Bas Steman. Te zien is hoe de Girodag verliep, met reportages en gasten. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen