Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dolf Jansen vervangt Youp van 't Hek bij Correspondents' Dinner

Medianieuws

Dolf Jansen is de cabaretier tijdens het Nederlandse Correspondents’ Dinner dat 10 februari voor het eerst in Nederland wordt gehouden. Hij vervangt Youp van ’t Hek die vanwege gezondheidsredenen verhinderd is.

Op woensdag 10 februari 2016 vindt het Nederlandse Correspondents’  Dinner plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Een registratie van een deel van het Correspondents’ Dinner wordt dezelfde avond om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1.

Twan Huys: “We vinden het ontzettend jammer dat Youp niet aanwezig kan zijn. En wensen hem vanzelfsprekend van harte beterschap. Maar met cabaretier Dolf Jansen weet ik zeker dat we de juiste vervanger hebben gevonden.”

Correspondents’ Dinner
In de Verenigde Staten is het Correspondents’ Dinner het jaarlijkse hoogtepunt voor de parlementaire pers, uitgevers, televisiejournalisten, hoofdredacteuren en politici. Daar spot de president dan met de pers, maar hij spaart zichzelf ook niet. In de Nederlandse versie krijgt premier Mark Rutte de hoofdrol waarin hij de pers en de politiek op de hak neemt, gevolgd door een toespraak van Dolf Jansen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen