Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio Decibel gestart met nieuwe programmering

Medianieuws

De regionale commerciële zender Radio Decibel in de Randstad en Eindhoven is maandag gestart met een nieuwe programmering. Voortaan is Stefan Brau elke werkdag tussen 10 en 13 uur te horen, terwijl Fred van den Bol naar de avond is verhuisd. Edwin Diergaarde is niet meer opgenomen in de programmering.

Radio Decibel gestart met nieuwe programmering Nieuw is ook dat in de ochtend weer duopresentatie te horen is. Tijdens de “Dagstart” tussen 7 en 10 uur zit Malou Holshuijsen nu naast Barry Brand.

De drie uur daarna is Stefan Brau te horen op Decibel. Brau werkte eerder voor onder meer Freez FM, City FM, RTL FM en Megastad FM Rotterdam. De afgelopen weken was hij al op invalbasis in de ochtend op Decibel te horen.

Lindo Duvall krijgt er ’s middags een uur bij. Hij begint voortaan al om 13 uur. Decibel heeft ervoor gekozen om het speciale lunchblok tussen 12 en 14 uur te schrappen. Thorvald de Geus blijft op zijn post tussen 16 en 19 uur.

Fred van den Bol is voortaan maandag tot en met donderdag tussen 19 en 21 uur te horen. Hij presenteerde sinds april 2015 het lunchblok op Decibel.

In het weekend blijven onder meer Vincent de Lijser, Rob van Eindt, Wybo van der Meulen, Kevin van Arnhem en de “Weekendmix” met Selwyn Donia te horen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen