Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Valerio maakt dromen waar bij BNN

Medianieuws

Valerio Zeno mag voor de publieke omroep BNN een nieuw tv-programma maken waarin hij dromen waar maakt. Dansen op een vulkaan, in een kerstboom springen of de iconische zoenscène uit GTST met Ferry Doedens naspelen: alles is mogelijk in het nieuwe BNN-programma Valhalla.

Hoe klein, groot, fantastisch of absurd de ideeën/dromen van kijkers ook zijn, Valerio probeert ze waar te maken. Valhalla is vanaf 4 januari iedere maandag om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

In Valhalla ontvangt Valerio Zeno wekelijks een studio met publiek. Valerio: ‘Wat is het een feest om mensen te mogen helpen met de meest uiteenlopende dromen. Vanuit m'n eigen studio zou ik dit het liefst iedere dag doen.’

In de eerste aflevering van Valhalla gaat de kinderwens van Eva in vervulling. Na het winnen van de “Valhalla Awards” krijgt ze de kans om voor een enorm publiek een dankwoord uit te spreken.

Louis is uit Oeganda gevlucht, omdat hij homoseksueel is. Valerio geeft hem het podium om het strijdlied van Conchita Würst te zingen en zo het onrecht dat LGBT’s wordt aangedaan onder de aandacht brengen.

En tot slot hoeft Rob nu eens niet uit te kijken met zijn rolstoel. In de supermarkt van Valhalla mag hij alles omver rijden. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen