Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Commissariaat voor de Media krijgt nieuwe algemeen directeur

Medianieuws

Suzanne Poelmann is de nieuwe algemeen directeur van het Commissariaat voor de Media, zo heeft het college van commissarissen van de toezichthouder besloten. De benoeming van Poelmann, die de afgelopen maanden al waarnemend directeur was, gaat per direct in.

Madeleine de Cock Buning, collegevoorzitter van het Commissariaat voor de Media: “Suzanne combineert leiderschap en ruime juridische ervaring met kennis van zowel de mediasector als van toezicht. Het college is ervan overtuigd dat de dagelijkse leiding van de organisatie bij Suzanne in goede handen is.”

Mevr. Mr. S.H. Poelmann (43) werkt ruim vijf jaar bij het Commissariaat voor de Media. Ze leidde de afgelopen jaren als MT-lid en later ook als adjunct directeur de afdeling Handhavingsbeleid en -Uitvoering. Voor haar overstap naar het Commissariaat werkte ze als advocaat bij De Brauw. Als algemeen directeur van het Commissariaat voor de Media is Poelmann de opvolger van Remco Dolstra, die in september werd benoemd tot directeur Communicatie bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het Commissariaat voor de Media, opgericht in 1988, houdt onder meer toezicht op de naleving van de Mediawet. Het toezicht betreft radio, televisie, en videodiensten. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen