Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uitreiking journalistieke jaarprijzen voor De Tegel op 31 maart

Medianieuws

Een maand geleden werd bekend dat de 'Stan Storimans Prijs' de nieuwe naam 'Storimans Tegel' krijgt. Vanaf deze week is het weer mogelijk om producties in te zenden voor de journalistieke prijs. Inschrijven voor de Tegel kan tot 22 januari 2016. De uitreiking is op 31 maart 2016.

De Tegel is sinds 2007 een jaarlijkse erkenning van en eerbetoon aan journalisten die een bijdrage hebben geleverd aan de handhaving en verbetering van de kwaliteit van Nederlandstalige journalistieke nieuws-, verslaggevings-, achtergrond-, onderzoeks-, interview- en cameraproducties en een aanmoediging voor journalistieke talent.

Stan Storimans Prijs wordt Storimans Tegel
De vijf jaar oude Stan Storimans Prijs is nu opgenomen bij de journalistieke jaarprijzen 'De Tegel'. De 'Storimans Tegel' wordt op 31 maart 2016 uitgereikt in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. De 'Storimans Tegel' beloont net als de voorganger ‘excellent camerwerk’ in nieuws- of actualiteitenreportages.

“We zijn trots en blij om aan te kondigen dat vanaf de volgende editie van De Tegel we een extra categorie hebben: de Storimans Tegel voor excellent journalistiek camerawerk. We vinden het van groot belang dat onze cameracollega’s zelf een groot podium krijgen”, aldus Joop Daalmeijer (voorzitter stichting Jaarprijzen voor de journalistiek). [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen