Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny de Mol wint Zilveren Televizier-Ster Man

Medianieuws

In de uitzending van de Gouden Televizier-Ring ging de strijd bij de mannen dit jaar tussen Humberto Tan, Jeroen van Koningsbrugge en Johnny de Mol. Maar Johnny de Mol (36) won dit jaar de Zilveren Televizier-Ster Man. De prijs werd live op NPO 1 uitgereikt door Maxim Hartman.

De top drie bestond donderdagavond uit Art Rooijakkers (AVROTROS), Humberto Tan (RTL 4), Jeroen van Koningsbrugge (RTL4 / SBS 6), Johnny de Mol (RTL 4 & 7).

De overige genomineerden waren in 2015 Jandino Asporaat (NTR / RTL 4), Matthijs van Nieuwkerk (VARA), Richard Groenendijk (RTL 4) en Valerio Zeno (BNN).

Presentator Humberto Tan van RTL Late Night bij TL 4 won de Ster in 2014. Johnny de Mol won de prijs twee jaar geleden. Jeroen van Koningsbrugge heeft al twee Zilveren Sterren gekregen.

Zilveren Televizier-Sterren
De 'Zilveren Televizier-Sterren' worden bij Televizier samengesteld aan de hand van input van de publieke omroepen en commerciële zenders, en input van de redactie van Televizier. Ze kiezen voor de 'Zilveren Televizier-Sterren' in totaal 30 presentatoren en 30 presentatrices. Het publiek kan hier ook zelf 1 naam aan toevoegen. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen