Kies je favoriete radiostation

Dossiers

538 deejays Coen en Sander zoeken leukste amateurclub

Medianieuws

Radio 538 deejays Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan op zoek te gaan naar 'De Leukste Amateurclub van Nederland'. Middels verschillende opdrachten kunnen clubs vanaf 12 oktober laten zien dat bij hen de clubliefde en het plezier voor voetbal het grootst is.

De jury, bestaande uit Radio 538 deejays Coen & Sander, ex-international Ruud van Nistelrooy en OranjeLeeuwin Anouk Hoogendijk, beoordelen alle inzendingen en belonen één club met de titel 'De Leukste Amateurclub van Nederland'. Deze club wint € 20.000 om de clubdroom waar te maken.

Vanaf 12 oktober worden vier weken lang op Leuksteamateurclub.nl en in de Coen en Sander Show op maandagmiddag bij Radio 538 een weekopdracht bekendgemaakt. De jury beoordeelt alle inzendingen en maakt op de maandag daarna de weekwinnaar bekend.

Elke club maakt dus iedere week evenveel kans op een plek in de finale. Uiteindelijk strijden vier finalisten om de titel en maken door middel van een eindopdracht uit wie De Leukste Amateurclub van Nederland wordt.

‘Op Radio 538 besteden we, als officieel mediapartner van de KNVB en de Eredivisie, erg veel aandacht aan voetbal. Maar voetbal leeft natuurlijk in het hele land en juist bij de amateurclubs is de liefde voor de sport erg groot. We hopen het amateurvoetbal weer een extra impuls te kunnen geven met deze actie’, zo meldt Menno Koningsberger, Algemeen Directeur 538Groep. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen