Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Slam start MixMarathon tijdens Amsterdam Dance Event

Medianieuws

Het landelijke radiostation Slam is 83 uur non-stop live in de mix met de Slam MixMarathon tijdens het Amsterdam Dance Event. Van 14 oktober (16.00 uur) tot en met 18 oktober ontvangen de deejays van Slam veel dj’s, waaronder Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens en Don Diablo.

Slam bouwt hiervoor speciaal een Slam Club in de Mini Brand Store aan het Leidseplein. Op uitnodiging kunnen luisteraars aanwezig zijn bij de live uitgezonden sets van de deejays.

Jonathan Kenemans, Programma Manager Slam: "Met 100 deejays zal de dj-booth in de Slam Club tijdens het gehele ADE geen minuut onbemand zijn. Tijdens dit unieke live radio clubconcept zullen alle oren in binnen- en buitenland weer gericht zijn op Slam. We zijn daarom erg trots dat we in de kleinste club de grootste line up van het Amsterdam Dance Event hebben."

De Slam MixMarathon tijdens het Amsterdam Dance Event is live te volgen via radio en via Slam TV en daarnaast ook via het evenementenkanaal van Ziggo en KPN. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen