Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Een week lang Halloween programmering op Syfy

Medianieuws

Syfy staat eind oktober een week lang in het teken van Halloween. Eén dag Halloween in het jaar is te weinig, volgens de tv-zender. Syfy brengt een week lang een selectie van spannende en angstaanjagende afleveringen van akelige zombies, tot griezelige buitenaardse verschijnselen en seriemoordenaars vanaf 23.00 uur.

Iedere doordeweekse dag vanaf 26 oktober kunnen de kijkers vanaf 23.00 uur onder andere een marathonvertoning zien van het complete tweede seizoen van Being Human. Op de website van Syfy staat de complete programmering.

NPO
Ook op NPO 3 is het dit weekend huiveren geblazen.  Aanstaande vrijdag trapt BNN om 22.15 uur het Halloween-weekend af met de veel geprezen horrorfilm The Cabin in the Woods. Op zaterdag proberen twee illusionisten in een rustig stadje in Engeland de inwoners te laten geloven dat er buitenaardse wezens zijn in The Happenings (BNN). Na de komische zombiefilm Warm Bodies (BNN) presenteert Georgina Verbaan om 22.15 uur het VPRO-programma Masters of Fear waarin drie jonge filmmakers hun korte horrorfilms laten zien. Een hartslagmeter bij het publiek registreert welke film het meeste schrik aanjaagt en bepaalt welke regisseur naar huis gaat met de Bebloede Hakbijl en gekroond wordt tot 'Master of Fear 2015'. Het weekend sluiten de NPO af met de komische horrorfilm What we do in the shadows (VPRO) over drie vampiers die zich aanpassen aan de moderne tijd. [Radio.NL]

Foto: NPO

Gerelateerde Artikelen