Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruud de Wild: Ik mis radio intens

Medianieuws

Radiodeejay en kunstenaar Ruud de Wild hoopt snel weer radio te kunnen maken. "Het kriebelt weer. Ik mis de radio intens omdat ik vind dat ik daar hoor,” zo vertelde De Wild vanochtend bij Rick Nieman in WNL op zondag.

Ruud de Wild was tot eind april dagelijks op Radio 538 te horen. Zijn contract werd echter niet verlengd, omdat het radiostation Coen Swijnenberg en Sander Lantinga heeft aangetrokken voor de middagshow. Ondanks dat het “een lastige periode” was, koestert de Wild geen wrok tegen Radio 538 en zal dan ook niet tegen de zender aanschoppen. “Dat is een teken van zwakte.”

De afgelopen maanden heeft de Wild vooral gebruikt op te reizen en nieuwe kunstwerken te maken. Nu vindt hij het hoog tijd om terug te keren op de radio. "Het kriebelt weer. Ik mis de radio intens omdat ik vind dat ik daar hoor.”

Of dit bij een bestaand radiostation zal zijn betwijfelt De Wild: ”Ik zie wel weer wat in radio, maar ik denk dat het meer digitaal zal zijn.” Mogelijk kiest de deejay voor een eigen zender op internet, maar wanneer dit precies gaat gebeuren laat hij nog in het midden. "Ik heb afgesproken dat ik daar nog even mee wacht." [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen