Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marathonuitzending voor orang-oetan op Zapp

Medianieuws

Klaas van Kruistum en Milouska Meulens presenteren zaterdag 9 mei een tien uur durende livefinale van Zapp Your Planet. Daarmee zamelen ze geld in voor de orang-oetans op Borneo, een actie van het Wereld Natuur Fonds (WNF).

Marathonuitzending voor orang-oetan op Zapp De NPO kondigde dinsdag aan dat gedurende de actiedag liveversies te zien zijn van Zappsport, De BZT Show, Checkpoint, de Kids Top 20 en de Beste Vrienden Quiz, dat voor deze gelegenheid is omgedoopt in de Grote Orang-oetan Quiz.

Zapp-presentatoren Ron Boszhard van Zappsport, Anne-Mar Zwart van Hip voor Nop, Siemon de Jong van Taarten van Abel en Tim Douwsma van Junior Dance zijn aanwezig om Zapp Your Planet kracht bij te zetten.

Het Klokhuis maakte voor NPO Zapp twee speciale afleveringen over orang-oetans op Borneo die worden bedreigd door boskap en de aanleg van palmolieplantages. Die zijn donderdag 7 en vrijdag 8 mei te zien.

Tijdens de actiedag zijn er optredens van Jan Smit, B-Brave, Mainstreet, O'G3NE, Yes-R en Glennis Grace. Omstreeks 18.30 uur maakt NPO Zapp bekend hoeveel geld door het Nederlandse publiek is ingezameld. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde Artikelen