Kies je favoriete radiostation

Dossiers

SBS6 start maandag met nieuwe thrillerserie Stalker

Medianieuws

SBS6 komt met een nieuwe nieuwe thrillerserie. Stalker is vanaf maandag 3 november na Celblok H om 21.30 uur te zien bij SBS6. In de nieuwe serie Stalker lossen detectives Beth Davis (Maggie Q) en Jack Larsen (Dylan McDermott) de meest bizarre en uiteenlopende stalkingszaken op.

SBS6 start maandag met nieuwe thrillerserie Stalker In de psychologische thrillerserie Stalker openen Beth Davis en Jack Larsen de jacht op stalkers in de meest uiteenlopende zaken. Davis is de luitenant van de Threat Assessment Unit en duikt in de psyche van stalkers omdat ze zelf een traumatische ervaring heeft als slachtoffer. Larsen is de nieuweling in het team en met zijn sterke persoonlijkheid is hij een waardevolle pitbull voor Davis maar zorgt hij ook voor een gespannen sfeer.

Beth Davis en Jack Larsen komen in aanraking met zware criminelen. Sommige stalkers gaan tot het uiterste in hun obsessie voor het slachtoffer en zetten daarbij niet alleen hun eigen leven maar ook dat van het slachtoffer op het spel.

Beth Davis wordt gespeeld door Maggie Q, die bekend is door haar rol van Nikita in de gelijknamige Veronica-serie. Maggie geeft aan dat stalkers veel verder gaan dan alleen af en toe nare telefoontjes plegen en slachtoffers treiteren. Mede door social media hebben stalkers een heel nieuwe, volledige bron aan informatie over het slachtoffer.

Maggie Q: “Ik denk dat we onszelf niet goed genoeg beschermen en te veel informatie online zetten. Stalking is met dertig procent gestegen in de laatste tien jaar. Je moet niet alleen over je eigen schouder kijken maar vooral opletten wat je over jezelf op internet zet”. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen