Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sublime FM geeft gesigneerde DAB+radio’s weg

DAB

Ook de landelijke commerciële zender Sublime FM doet mee aan “De Week van de Digitale Radio”. Tot en met vrijdag 17 oktober geeft het station elke dag een DAB+radio weg die gesigneerd zijn door de beste Sublime FM artiesten uit binnen- en buitenland.

Sublime FM geeft gesigneerde DAB+radio’s weg Sublime FM is, net als alle andere landelijke commerciële en publieke radiostations, in vrijwel heel Nederland via Digital Radio + (DAB+) te ontvangen. Om deze nieuwe manier van radio luisteren onder de aandacht te brengen bij het publiek, organiseren de radiostations “De Week van de Digitale Radio.”

Deze week maken luisteraars van Sublime FM elke dag kans op een DAB+radio. En dit zijn zeer exclusieve radio’s, want Sublime FM heeft deze laten signeren door de beste artiesten uit binnen- en buitenland.

Afgelopen maandag werd een door de Nederlandse zangeres Giovanca gesigneerde DAB+radio weggegeven. Dinsdag heeft de Italiaanse zanger Mario Biondi zijn krabbel op de radio gezet. Woensdag wordt een door Jamie Cullum gesigneerde DAB+radio weggeven. De Britse zanger scoorde grote hits in de Top 40 met onder meer “Everlasting Love”, “Mind trick” en “Don’t stop the Music”.

Op donderdag en vrijdag zijn Amerikaanse zangers aan de beurt en heeft Sublime FM een handtekening van José James en Lee Fields geregeld.

Op de website van Sublime FM is te lezen hoe luisteraars kans maken op deze exclusieve DAB+radio’s.

BNR Nieuwsradio
Roelof Hemmen interviewde maandag 13 oktober Jacqueline Bierhorst van Digital Radio+ over deze nieuwe manier van radio luisteren. Bierhorst meldde onder meer dat er wordt gesproken over een optimalisatie van de bestaande netwerken, waardoor ontvangst ook binnenshuis overal mogelijk wordt. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen