Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eric van Kleef vanaf vrijdag met Clubbin op Radio Decibel

Medianieuws

Eric van Kleef zal vanaf vrijdag 10 oktober 2014 met zijn bekende (dance) radio-show Clubbin te horen zijn op Radio Decibel. Clubbin komt in de plaats van Ministry of Beats dat daarmee stopt. Eric van Kleef was met Clubbin tot voor kort nog te beluisteren op Slam FM, waar hij 10 jaar lang een vaste waarde was in de programmering.

Perry Oerlemans van Radio Decibel: “Eerder dit jaar gaf Edwin Diergaarde te kennen dat hij na 7 jaar Ministry of Beats zich meer wilde gaan toeleggen op zijn dagelijkse show bij Radio Decibel. We zijn toen op zoek gegaan naar een waardige vervanger en hebben die uiteindelijk gevonden in Clubbin. Dit programma heeft, net als Ministry of Beats, een belangrijke bijdrage geleverd aan de huidige populariteit van “Dance-radio” in Nederland en heeft een sound die prima past bij ons format en de bij de Decibel Dance Nights”.

Eric van Kleef: "Na 10 jaar lang ieder weekend on air te zijn geweest, was de zomerstop voor mij een beetje vreemd maar wel lekker. Nu de batterij weer volledig is opgeladen, kan ik niet wachten om opnieuw samen met de luisteraars het weekend in te knallen met de lekkerste beats. Dat Clubbin bij Radio Decibel de opvolger wordt van Ministry of Beats, de legendarische show van Edwin Diergaarde, vind ik een groot compliment en een fantastische uitdaging".

Clubbin zal vanaf vrijdag 10 oktober 2014 elke vrijdagavond tussen 21.00 en 00.00 te horen zijn op Radio Decibel en is ook met een eigen clubavond aanwezig op het Amsterdam Dance Event. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen