Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arjen van der Horst van Londen naar Washington DC

Medianieuws

NOS-correspondent Arjen van der Horst wordt de nieuwe correspondent voor Noord-Amerika. Dit najaar verruilt hij zijn huidige standplaats Londen voor Washington DC. Hij volgt Wessel de Jong op, die na een correspondentschap van zeventien jaar dit najaar terugkeert naar Nederland.

Arjen van der Horst van Londen naar Washington DC Arjen van der Horst zal met name verslag doen voor het NOS Radio 1 Journaal en Nieuwsuur en hij gaat nauw samenwerken met collega-correspondent Wouter Zwart. Van der Horst is momenteel correspondent in Groot-Brittannië voor de NOS, Nieuwsuur en Trouw. Voor Nieuwsuur zal Arjen van der Horst voornamelijk de kruisgesprekken gaan voeren.

Arjen van der Horst is sinds 2001 werkzaam bij de NOS. Hij heeft ruim zes jaar op de buitenlandredactie gewerkt en is in 2007 correspondent in Groot-Brittannië geworden. Dit najaar verhuist hij naar Washington DC.

Arjen van der Horst: “Met mijn verhuizing naar Washington gaat een oude wens in vervulling. Washington geldt al jaren als één van onze belangrijkste posten en het is een eer om in de voetsporen te kunnen treden van mijn vele illustere voorgangers. De Verenigde Staten gaan een bijzonder interessante periode tegemoet. Denk aan de verkiezingen, maar ook de rol die de Verenigde Staten spelen in de Midden-Oosten crisis en het debat dat hierover steeds feller gevoerd wordt. Amerika is een fascinerende journalistieke uitdaging die ik graag met beide handen aangrijp.” [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen